Автор | Съобщение |
---|
Девин Айс Ученик
Брой мнения : 402 Reputation : 0 Join date : 07.08.2009
| Заглавие: Re: Гората на живота Чет Авг 20, 2009 10:13 pm | |
| -Мечето Теди?!-учуди се Девин наум но си замълча. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
Брой мнения : 458 Reputation : 14 Join date : 18.08.2009 Age : 27 Местожителство : У кЪщИ
| Заглавие: Re: Гората на живота Чет Авг 20, 2009 10:19 pm | |
| Гсрдения се усмихна. - Матю?- попита тя Мия и Берг кимна. Минаха по тесен коридор и стигнаха до просторно добре обзаведено помещение в средата седеше момче. -Здрасти Матю!- каза Мия любезно и момчето отвърна същото. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Чет Авг 20, 2009 10:23 pm | |
| -Матю..-изсъска наум Девин.Не знаеше от какво ревнуваше..аа сети се. -АМА ТЯ ГОВОРИ УЧТИВО С НЕГО А НЕ С МЕН?!-извика той наум,възмутен.Външно не му личеше че е ядосан..Може би затова понятието "Лебедите във водата ритат като обезумели,но не го показват". | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
Брой мнения : 458 Reputation : 14 Join date : 18.08.2009 Age : 27 Местожителство : У кЪщИ
| Заглавие: Re: Гората на живота Чет Авг 20, 2009 10:26 pm | |
| - Матю е моя братовчед!- каза Мия на Гардения. - Девин- Матю, Матю-Гардения и Девин!- запозна гитя. - Добре Дошли в моя дом!- приветства ги Матю. Той беше на около 15 години. Доста висок. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Чет Авг 20, 2009 10:28 pm | |
| Девин се усмихна разбира се преструвайки се. -Много..интересен дом имаш..-измънка той подозрително."Значи с брат си се държи мило а с този когото харесва - не?! Хм..ако МЕ харесва де.."-помисли си Девин и извъртя поглед. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Чет Авг 20, 2009 10:35 pm | |
| Матю се изправи. - Е, надявам се съм от полза.-каза братовчеда на Мия. - От ГОЛЯМА полза си!- каза третрокурсничката. - Дай ни 10 минути!-каза Гардения излизайки. "Предателката"вече беше в двореца на майка си. - Мамо, ще застана на престола, само остави Мия намира!- каза Гард на майка си падайки на колене. Майката се замисли. - Добре... НО искам Мия да дойде до тук за малко!- каза кралицата. - Обещай, че няма да я нараняваш... Нея и приятелят и!- каза Гардения. Кралицата се съгласи и оттегли войските. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Чет Авг 20, 2009 10:37 pm | |
| Девин изпъшка.Явно Мия не бе от хората които се извиняват.. -Е..няма смисъл да се цупя..-помисли си той и въздъхна. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Чет Авг 20, 2009 10:40 pm | |
| Гардения влезе и дръпна Мия настрана. - Отиди при майка ми. тя оттегли войските си и каза, че няма да ви нарани!- каза Гардения поглеждайки към Девин. - Той трябва ли да идва?- попита Мия. - Да.- отговори Гардения. - Е, Матю ние тръгваме.- каза Мия и се обърна към Девин. - Отиваме при кралицата, ти ако щеш идвай.- довърши тя и тръгна след Гардения. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Чет Авг 20, 2009 10:44 pm | |
| -"Ти ако щеш идвай"-имитира я той с писклив глас. -Научи се да говориш български преди да ми казваш каквото и да е било.-измънка Девин тихо.Е какво да прави иначе?Да остане със миличкия брат на Мия,или да тръгне със миличката Берг? Това със сигурност е труден избор.. -Добре идвам.-помисли си той и ги последва. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Чет Авг 20, 2009 10:52 pm | |
| След няколко минути бяха в замъка. Мда, замъка на злата участ. Нещо намирисваше на гнило.Стигнаха тронната зала. - За кво ме вика "скъпата ми майка"?- попита Мия. - Вика те да те попита: Какви бяха тия отровни плодове?- попита кралицата. - Представи си, че бяха отровни!- отвърна Мия тряснато. - Няма да слушам бръщолявенията ти лигло!- каза с леден глас кралицата. - А, аз съм била лигла! А вие трябва да имате приз- каменно сърце! Плодовете бяха такива които ядат хората!- отвърна Мия на майчиня си въпрос. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Чет Авг 20, 2009 10:56 pm | |
| Девин мълчеше но реши да се намеси. -Мия е права.-защити я той. -Това че ти не си човек и не можеш да ядеш обикновени плодове,не значи че сме ги набрали отровни.А и ти не удържа на сделката ти.Мислех че когато всеки четвъртък идваме при теб с плодове,ти нямаше да ни закачаш и да ни нападаш.Оказа се точно обратното. | |
|
| |
Аналейн Маршъл директор
Брой мнения : 158 Reputation : 0 Join date : 05.08.2009
| Заглавие: Re: Гората на живота Чет Авг 20, 2009 11:42 pm | |
| Реших да се разходя из гората. Независимо,че бях директорката,Лукас познаваше всичко,много по-добре от мен,а и това място ме успокояваше. Чувствах се сигурна и силна. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Чет Авг 20, 2009 11:59 pm | |
| - Да не мисиш, че бих удържала?- попита царицата. - Е, довиждане зла кралице. И оставете дъщеря си намира!- каза Мия. - Гардения идваш ли?- поита Ми. Гард се почуди малко и отиде до Мия. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Пет Авг 21, 2009 12:05 am | |
| -Не ви прави чест,ваше височество.-отвърна студено Девин,най-сетне този каменен поглед и хладния ярко-син ирис започваха да взимат роля във настроението му сега. -А кралица като вас,без чест..е нищо повече от селянка,откраднала дрехите на някой богатаж.-странно защо но вече започваше да изглежда доста сериозно а думите му ставаха мъдри и режещи.. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Пет Авг 21, 2009 12:10 am | |
| - Не, че му е времето и мястото. Айс, понякога може да изглеждам като егоистична ....., но не съм.- каз Ми и го целуна. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Пет Авг 21, 2009 1:15 am | |
| Девин потръпна и се зачерви.Студеното му изражение се стопи като сладолед пред слънцето. -Благодаря че предупреди..аз знам че не си такава.. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Пет Авг 21, 2009 1:16 am | |
| - И... Те обичам!- каза Мия тихо едвам чуемо. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Пет Авг 21, 2009 1:18 am | |
| -МОЛЯ?!-извика Девин ококорен,гласът му направи ехо във залата.Той стоеше безмълвно за известно време,във шок..сапфирено-сините му очи стояха изумени.. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Пет Авг 21, 2009 1:20 am | |
| - Как Моля? Каквото чу!- каза Мия. - Жалки човеци!- каза кралицата. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Пет Авг 21, 2009 1:25 am | |
| Девин усети сила във себе си.Сила която не бе усещал преди..не магическа,не физическа..а душевна сила.Сърцето му се почувства по-щастливо а волята - по-силна. -Кого наричаш човек а?-попита изведнъж Дев,обръщайки се към кралицата. -Погледни се! Пременена си като принцеска! Сигурно ти слагат и подлога само и само да не станеш от прекрасния си трон и да отидеш до тоалетната! Няма да се учудя ако слугите те подмиват и мъкнат вана от банята чак до тук само и само да не ти изстине седалката за да си затоплиш задните части на него! Я млъкни и се разкарай че знаеш ли каква ще ти тегля аз,хич няма да те трая ей!-извика той разярено и заплашително. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Пет Авг 21, 2009 1:27 am | |
| - Да си вървим!- каза Мия и тръгна към изхода. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Пет Авг 21, 2009 1:32 am | |
| Девин кимна. -Помислете върху думите ми,ваше величество!-каза той предупредително..Странно..този път сякаш кралицата не бе решила да го вкарва в транс..или той просто не се хвана.. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Пет Авг 21, 2009 1:32 am | |
| Мия излезе от двореца. Седна под едно дърво и се замисли. Гардения я следваше. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Пет Авг 21, 2009 1:34 am | |
| Девин се приближи до нея и клекна за да я гледа в очите. -Мия..нямаш представа колко се бях зарадвал..-измънка той засрамено и погледна настрани усмихнат. -..че все още някой изобщо ме зачита..защото ми беше трудно да повярвам че..такова красиво и мило момиче като теб,би могло да ме мрази.. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
| Заглавие: Re: Гората на живота Пет Авг 21, 2009 1:36 am | |
| - А бих ли могла?-попита Мия и го прегърна. - Как бих могла, при такъв красив симпатяга? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Гората на живота | |
| |
|
| |
| Гората на живота | |
|