Автор | Съобщение |
---|
Виктория Макалензи Преподавател
Брой мнения : 52 Reputation : 0 Join date : 07.08.2009 Age : 29 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 4:23 pm | |
| Нещо ми подсказваше, че е по добре да си стоя на брега. Поне аз, за него си нямах и на идея. Поклатих глава и отговорих с думи: - Ами не, аз ще стоя тук на пясъка. Ти се къпи ако искаш. - отговорих и зачаках да видя какво ще направи. | |
|
| |
Томас Дилъри Преподавател
Брой мнения : 72 Reputation : 0 Join date : 06.08.2009 Age : 28 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 4:43 pm | |
| Том каза: - Аз ще вляза за малко. - той се съблече, остави меча при Вики и влезе. След 15 минути пляване, Том излиза, като отиде при Вики и каза: - Няма да влизам повече, по-добре не влизай и ти, защото ще замммръъззнеш, като мееенеее сега. | |
|
| |
Брой мнения : 52 Reputation : 0 Join date : 07.08.2009 Age : 29 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 4:52 pm | |
| Погледнах го учудено. Как може да замръзне като е таква гореща вечер, че то аз завирам. - Как така ще замръзна и защо ти трепериш от студ. Не е ли топла водата - попитах ококорена и нащрек. | |
|
| |
Брой мнения : 72 Reputation : 0 Join date : 06.08.2009 Age : 28 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 5:35 pm | |
| - Отиди и виж за какво говоря, ще замръзнеж. Тука е горещо, да ама там си Антрактида. - и се засмя, обаче наистина беше стодена водата. - Ти защо не ти се плува? - попита я той. - Хем ще се охладиш, малко и се усмихна. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 5:44 pm | |
| - Ами имам лошо предчуствие за мен. Сякаш нещо ще стане ако вляза във водата. - отговорих на въпроса му. Погледнах във водата и ми се стори, че има нещо гнило, така да бъде ледена при положение, че ноща е толкова гореща. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 5:50 pm | |
| - Спокойно, аз те пазя. - след това Том я взе на ръце и тръгна към водата. Влезе молка по-навътре и я пусна във водата, е как ти се струва на тебе? - попита я той. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 5:57 pm | |
| Пусна ме във водата, но там си беше дълбочко. Учудих се как може да е половината му тяло извън водата,при положение, че е по дълбоко от моята височина. Доплувах на повърхността и се закашлях. Верно, беше ледена водата. Направо замръзнах. - Добре де, студена е. - отговорих на въпроса му. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 5:59 pm | |
| Том видя, че и е дълбоко и измъкна на брега, като каза: - Извинявай мислех че няма да ти е толкова дълбоко. Искаш ли да отидем на мостчето ей там, в далечината е. - и се усмихна. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 6:03 pm | |
| Намръщих се, защо одеве се държа така ... странно. Поклатих глава. Все още кашлях. Доста вода бях нагълтала, а и беше соленичка и сега дереше гърлото ми. - Не, благодаря. Тук си ми е добре. Ако искаш отивай ти. - отговорих малко трудничко. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 6:10 pm | |
| - Няма да ходя, ще остана при тебе. Днеска ми е гаден ден, много странно се държа и незнам защо. Да не е от вълците или е от страха, да видя, този който ме ухапа. Просто незнам, дори не знам какво искам сега и какво да правя. Ако искаш да си ходим, ще те изпратя до вас, незнам просто, трябва си обмисля живота. - като погледна звездите и се зачуди какво да прави. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 6:15 pm | |
| Аз също ги погледнах и се замислих. Не исках да сме разделени, но ако той има нужда от почивка и да е сам, няма да му се натрапвам. Все пак той сам каза, че иска да просмисли живота си. Станах, той също и го погледнах. След като се уверих, че ме чува му отговорих: - Добре, да си вървим, но ако искаш ела у нас. Само ако искаш, няма да те насилвам. Ако искаш всеки ще си бъде в стаята тази вечер. - погледнах го и зачаках решението му. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 6:18 pm | |
| - Да ти кажа, честно, искам да дойда, но имам работа с Люк, искам да го питам нещо, но ще те изпратя да вас. - каза той и се усмихна. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 6:27 pm | |
| Кимнах, че съм разбрала, но реших всепак и да отговоря, защото е вечер и може да не ме е видял: - Добре - казах аз и тръгнахме. | |
|
| |
Алис Скофийлд Преподавател
Брой мнения : 35 Reputation : 0 Join date : 07.08.2009
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 6:46 pm | |
| Алис се разхождаше по плажната ивица.Днес беше хубав,слънчев ден,много подходящ за плаж.Скофийлд вървеше по пясъка и отвреме на време морската вода обливаше стъпалата и.Понякога тя потапяше и пръстите си.Харесваше допира на солената вода по кожата си. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
Брой мнения : 402 Reputation : 0 Join date : 07.08.2009
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 6:59 pm | |
| Девин се върна,тичайки но така и така не видя онова момиче с което се запозна.Той сведе глава надолу малко разочарован и въздъхна,е карай.Все някога пак ще се срещнат.Дев видя някого и си помисли се това може би е приятелката му Дарк.Той побягна към нея но едва не се спъна и изпъшка,ядосан на себе си че е толкова непохватен. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 7:02 pm | |
| -Добре ли си?-попита Алис като се приближи до момчето -Да,нищо ми няма!-отговори и момчето -Аз съм Алис,Алис Скофийлд!Приятно ми е!-продължи Лис и подаде ръкат си към него с усмивка | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 7:04 pm | |
| -Девин Айс.-представи се момчето и се здрависа с нея. -Ти си учителка нали?-попита Дев и се усмихна. -Аз съм от трети курс между другото.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 7:25 pm | |
| -Да,аз водя изобразително изкуство!-отговори Алис.Беше хубаво да се запознае с някой от учениците,макар в първия момента да го бе сметнала за учител. -Ще ми правиш ли компания за разходката?-попита Скофийлд | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 7:28 pm | |
| -Да,разбира се.-усмихна се Девин. -Аз съм добър в изобразителното,също така и в лекуването.-изкоментира момчето и се обърна към Алис. -Какъв е вашия талант?Предпогам че сте доста умела във всичко тъй като имате набран опит от години. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 9:54 pm | |
| -Може да се очудиш,но дарбата ми няма нищо общо с изкуството!Мога да провеждам електричество по тялото си.А иначе всички казват,че съм новия Пикасо!-отговори Алис и се засмя. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 9:55 pm | |
| Девин също се засмя. -Интересна дарба,може ли да ми покажеш нещо?-попита той заинтересовано и се загледа в нея със невинен и примамлив поглед,тя не можеше да му откаже. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 9:59 pm | |
| -Искаш електричество?Добре!-съгласи се Алис.Никога не отказваше да демонстрира дарба си.Тя хвана ръката му и му пусна съвсем леко ток,но той все пак леко потръпна. -Е,как беше?-попита Скофийлд | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 10:02 pm | |
| -Електрическо!-каза Девин и се засмя,макар че бе наистина изумен от това което стана. -И яко,но повече беше електрическо.-каза той през лек смях и се усмихна. -Какво още можете да правите с електричеството?-искаше да опознае учителката си,и разбира се после щеше да се запише за предмета й след като започне учебната година..така както и за другите предмети. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 10:16 pm | |
| -Ами опитвала съм да го проектирам и чрез мислите си,но е доста трудно!Но смятам да се упражнявам повечко!-отговори Алис и се усмихна -А ти имаш ли някаква дарба?-попита Скофийлд | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 11, 2009 10:18 pm | |
| -Ами лекуването.-отвърна Девин и се усмихна леко. -Макар че съм много слаб по тази тема,мога само да облекчавам болката..но ще се науча,сигурен съм.Може би с ваша помощ ако желаете?-той се почувства малко неудобно задето попита такъв въпрос (не че е кой знае колко фатален) и обърна глава настрани. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Плажа | |
| |
|
| |
| Плажа | |
|