Автор | Съобщение |
---|
Мия-Мария Берг Ученик
Брой мнения : 458 Reputation : 14 Join date : 18.08.2009 Age : 27 Местожителство : У кЪщИ
| Заглавие: Re: Езерото на мъглата Сря Сеп 02, 2009 12:55 am | |
| Мия продължаваше да върви. Все по-тъмно ставаше. Чуваха се шепоти и шушукане. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
Брой мнения : 402 Reputation : 0 Join date : 07.08.2009
| Заглавие: Re: Езерото на мъглата Сря Сеп 02, 2009 12:59 am | |
| Девин беше малко уплашен но повече се страхуваше за Мия..ако нещо й се случи и той не може да го предотврати,няма да си го прости.. (знам знам..пак с джентълменските истории..) | |
|
| |
Томас Дилъри Преподавател
Брой мнения : 72 Reputation : 0 Join date : 06.08.2009 Age : 28 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Езерото на мъглата Сря Сеп 02, 2009 1:34 am | |
| - Рейчъл Киба Дарк написа:
- От кабинета ми се виждаше езерото на мъглата. Видях,че там има някакъв върколак. Досетих се,че това е Том и се телепортирах дотам.
-Здравей,Том! Виждам,че се справяш със силите си! Поздравления! -Имаш ли някакви проблеми? - Да спрявам се добре със силите си. - каза той. - Не нямам проблеми, но се чудя какво сте правили докато ме няма, да не сте устройвали купон а? - попита Том. | |
|
| |
Виктория Макалензи Преподавател
Брой мнения : 52 Reputation : 0 Join date : 07.08.2009 Age : 29 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Езерото на мъглата Сря Сеп 02, 2009 1:50 am | |
| Излязох да се поразходя. Бях решила да отида до езерото на мъглата. Както си вървях забелязах два силуета. Единия беше на Том. Беше се върнал. Запътих се към тях. Нямах търпение да си побъбря с него. Толкова ми липсваше. Щом бях на няколко метра от тях заговорих. - Здравейте. Как сте ? | |
|
| |
Брой мнения : 72 Reputation : 0 Join date : 06.08.2009 Age : 28 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Езерото на мъглата Сря Сеп 02, 2009 1:53 am | |
| - Здравей, скъпа добре съм и отлично владея силите на вълка. - каза и Том като отиде и я прегърна. - Ти как си? Какво прави докато ме нямаше? - попита я той любопитно. | |
|
| |
Брой мнения : 52 Reputation : 0 Join date : 07.08.2009 Age : 29 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Езерото на мъглата Сря Сеп 02, 2009 1:59 am | |
| Той ме прегърна. Толкова се зарадвах. Без да се замислям го целунах страстно. Толкова си го обичах, а и толкова ми липсваше. - Седях си в стаята. Нямах си на представа колко ми липсваше. И много се радвам, че си овладял вълка си. Това е отлична новина. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
Брой мнения : 458 Reputation : 14 Join date : 18.08.2009 Age : 27 Местожителство : У кЪщИ
| Заглавие: Re: Езерото на мъглата Сря Сеп 02, 2009 2:01 am | |
| - Девин Айс написа:
- Девин беше малко уплашен но повече се страхуваше за Мия..ако нещо й се случи и той не може да го предотврати,няма да си го прости.. (знам знам..пак с джентълменските истории..)
Мия сякаш беше поне с 3 години по-голяма. Влезе в голяма зала, в кърваво червено. По средата имаше бял трон. Там стоеше Той. Висок човек... с Бяла кожа. Той се хилеше злобно. Даде знак на Мия да се приближи. Берг покорно изпълни. Господаря я погали с дългите си като пръчки пръсти. - Как сиМия?- попита Той с злобен глас съдържащ присмех. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Езерото на мъглата Сря Сеп 02, 2009 2:03 am | |
| Девин рязко побягна към Мия и удари ръката на Господаря. -РАЗКАРАЙ СЕ ОТ НЕЯ!-изкрещя той разярено. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
| Заглавие: Re: Езерото на мъглата Сря Сеп 02, 2009 2:04 am | |
| - Довела си храна?- попита Господаря развеселено. - Браво Мия. Много добре!- каза той и замахна с ръка. Вериги увиха Девин. Човешкото в Мия се пробуди, но тя остана безмълвна. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Езерото на мъглата Сря Сеп 02, 2009 2:07 am | |
| - Виктория Макалензи написа:
- Той ме прегърна. Толкова се зарадвах. Без да се замислям го целунах страстно. Толкова си го обичах, а и толкова ми липсваше.
- Седях си в стаята. Нямах си на представа колко ми липсваше. И много се радвам, че си овладял вълка си. Това е отлична новина. - Ехе по-внимателно директорката е тука. Знаеш какви са директорите нали? - попита я той тихо, за да не чуе директорката. - Ам поне да беше излизала, един месец само в една стая е гадно. И ти ми липсваше много, но това беше нужно. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Езерото на мъглата Сря Сеп 02, 2009 2:09 am | |
| - Мия-Мария Берг написа:
- - Довела си храна?- попита Господаря развеселено.
- Браво Мия. Много добре!- каза той и замахна с ръка. Вериги увиха Девин. Човешкото в Мия се пробуди, но тя остана безмълвна. Девин изпъшка раздразнено, кичури сребърна коса застанаха пред очите му и той изглеждаше като параноик.. -ПУСНИ Я!!Не всъщност..-Дев се замисли. -Първо пусни мен и после нея..и все пак..ПУСНИ НИ! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Езерото на мъглата Сря Сеп 02, 2009 2:11 am | |
| - Не ме интересува дали е тук директорката. Аз си те обичам и тя неможе да промени това, а и съм сигурна, че и тя би постъпила така на мое място. Седнах на земята и го придърпах към себе си. Щом и той седна си го гушнах. Нямах намерение да го пускам. Тогава той се обърна към мен и заговори. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
| Заглавие: Re: Езерото на мъглата Сря Сеп 02, 2009 2:13 am | |
| Мия се преструваше на хипнотизирана. - Убий го!- каза Господарят с леден глас. Мия изпълни. Отиде до Девин и му намигна. Скришно прокара пръст през веригите. Направи копие на Девини направи истинския невидим. Копието изглеждаше мъртво. Мия се върна на един трон до Господаря. тя гледаше високомерно. - Господарю, мога ли, аз вашият слуга да изкарам трупа?-попита тя със тенекиен глас. - Тръгвай!- заповяда мъжът. Мия взе трупа и прошепна на Девин да тръгват. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Езерото на мъглата Сря Сеп 02, 2009 2:16 am | |
| Том каза: - Е какво искаш да правим сега. Ако искаш да отидем другаде, а директораката ще и кажа, че искам да си видя с приятелката си насаме. - той така и направи. След това Том и Вики тръгнаха навътре в гората. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Езерото на мъглата Сря Сеп 02, 2009 2:17 am | |
| Дев кимна и двамата с Мия се измъкнаха. -Мия, кой беше онзи, какво ти направи?!-започна да пита той нервено. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
| Заглавие: Re: Езерото на мъглата Сря Сеп 02, 2009 2:20 am | |
| - Този беше най-страшния и безпощадния!- обясн иМия и въздъхна. - Той нищо. Преди години е искал от моя баща да се присъединя към тоя зъл подлец. Баща ми отказал и умрял в катастрофа. Сега господарят се опитва да ме привлече!- обясни бързо Ми. - Да отидем в общата стая.- тя беше нервна и ходеше бърззо. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Езерото на мъглата Сря Сеп 02, 2009 2:21 am | |
| -Ам ок.-съгласи се Дев и я последва. | |
|
| |
katerina1991 Ученик
Брой мнения : 13 Reputation : 0 Join date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Езерото на мъглата Сря Дек 02, 2009 12:50 am | |
| И ето ме и мен на това място. Самотата и загадъчността ми подхождаше... можех да се крия под маските на различни външности и ужасен вкус но истината беше че обичах ПРОСТИТЕ неща. Седнах на един камък и се гледах във водата. Сега бях с истинският си вид. Стряскащ...толкова презиран от всички. Една капчица дъжд се търкулна по бузата ми и я погледнах учудено - приличаше на сълза... Изтрих я и се усмихнах на глупоста си. Да си помисля да пророня и една сълза затова че хората ме избягват, защото красотата стряска. И отново се скрих под маска тялото ми стана пълно а лицето ми приветливо, кръгло и добридушно. Тогава...
П.С. - За тези които се чудят защо съм си избрала такава героиня аз не ще мога да отговоря просто ви показвам скъпи читатели частица от характера на Жасмин... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Езерото на мъглата | |
| |
|
| |
| Езерото на мъглата | |
|