| Кабинета на директор Скот | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Лукас Скот директор
Брой мнения : 202 Reputation : 4 Join date : 06.08.2009 Age : 30
| Заглавие: Кабинета на директор Скот Пет Авг 07, 2009 2:50 am | |
| Тук се намира кабинета на Директор Скот до него беше кабинета на другия директор. | |
|
| |
Аналейн Маршъл директор
Брой мнения : 158 Reputation : 0 Join date : 05.08.2009
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Пет Авг 07, 2009 11:59 pm | |
| -Здрасти,Лукас. -Радвам се,че прие поканата ми и дойде да станеш директор тук. Харесва ли ти? | |
|
| |
Лукас Скот директор
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 12:05 am | |
| - Аммм разбирасе тук е страхотно надявам се да стане пополярно и да имаме много ученици който имат специални умения така даго кажа. - усмихнах се и предложих да седне. - Искаш ли кафе,сок,вода ? | |
|
| |
Аналейн Маршъл директор
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 12:07 am | |
| -Лукас,аз съм вампир. Не мога да пия такива неща. -Но все пак радвам се,че дойде. -Искаш ли бурканче кръв?-казах и се засмях. | |
|
| |
Лукас Скот директор
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 12:10 am | |
| Рзсмях се и казах. - Не благодаря ние ангелите непием такива роботи.Бях забравил че си вампир дати кажа нети личи.Него приемай като обида. | |
|
| |
Аналейн Маршъл директор
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 12:14 am | |
| -Та аз не го приемам по този начин. А и като ангел признавам съм си избрала готин паркниор. -Идеята училището да се ръководи от две противоположни страни е много добра. Така се въдворява хърмония. | |
|
| |
Лукас Скот директор
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 12:17 am | |
| - Да,разбира се вече събрахме учители очаквам скоро и последния учител на който мястот осе пази.И вече имаме едни ученик третокурсник приятно момче но за сега е сам но това ще се промени. - усмихнах се и започнах да си играя с химикалката. | |
|
| |
Аналейн Маршъл директор
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 12:26 am | |
| -Забавен си. Не съм те виждала от детството си. аз бях нормална,а не вампир. А сега съм,но това няма да ме промени. Научих се да се владея перфектно и не напад никого. А ти? | |
|
| |
Лукас Скот директор
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 12:38 am | |
| - При мен нямаше нужда ангелите неубиват освен при зашита на някой.От начало ми беше трудно вдех битка с себеси тялото ми отхвърляше ангелската част но след като разбрах как даго контролирам всичко се оправи и сега мога и без меча на ангела който се жерва зада съм тук в този момент но аз го нося трансформиран като пръчка но пак си е меч и може даму върча първоначалата форма когато реша.Разбрах че не ти е било лесно.Но сега си по добре нали ? - попитах загрижено аз познавахмесе от много малки но после се преместих в друг грат но след години се върнахме с семейството ми и разбрах че тя е открила училището. | |
|
| |
Аналейн Маршъл директор
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 12:45 am | |
| -Да,разбира се. Та нали виждаш,че нямам проблеми с вампирската част от себе си. След което се доближиш и го прегърнах. -От детството до сега не сме се виждали от отдавна. А и външния вид лъже. Изглеждам на 17,а съм на 24. Срещна ли жената на живота си? Все пак много време мина. | |
|
| |
Лукас Скот директор
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 12:50 am | |
| - Не,несъм след Пейтън спомняш си обичаше да рисува.Та след нея несъм открил друга мислех че съм влюбен но явно несъм.Ами ти ? - усмихнах се и също я прегърнах. | |
|
| |
Томас Дилъри Преподавател
Брой мнения : 72 Reputation : 0 Join date : 06.08.2009 Age : 28 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 12:52 am | |
| Почуках на врата и зачаках стария си приятел Люк да ми отвори, той все още незнаеше че съм учител тук, сигурно щеше да се зарадва. | |
|
| |
Аналейн Маршъл директор
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 12:52 am | |
| -Не,естетсвено. Благодарение на тези митова,тези,които знаят,че съм вампир,но не знаят,че съм добра ме отбягват и се страхуват от мен. Така,че не. А и аз ще живея вечно,докато не ме изпепелят. | |
|
| |
Лукас Скот директор
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 12:55 am | |
| - Влез. - казах аз и се обърнах към Сапфира. - Сигорен съм че някой ден щего откриеш този точен човек и ако и двамата искате можеш даго превърнеш в вампир зада сте заедно вечно. | |
|
| |
Брой мнения : 72 Reputation : 0 Join date : 06.08.2009 Age : 28 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 12:59 am | |
| Том влезе и каза: - Здравей Люк, стари ми приятел, как си? - Аз съм учител тук. После погледна жената при него и се представи: - Аз съм Томас Дилъри, викай ми Том. - каза той, като си мислеше, колко е хубава. | |
|
| |
Лукас Скот директор
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 1:02 am | |
| - Леле Том устарял си. - казах аз и после се разсмях шегувах се отидох до него и една приятелска прегръта и после зачаках Сапфира да каже нещо. - Сафи това е един стар приятел. | |
|
| |
Аналейн Маршъл директор
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 1:07 am | |
| -Предположих. Приятно ми е,Том. Радвам се,че прие поканата ни да дойдеш. И аз като Лукас съм дирекорка,но и основателка на училището. мейждп другото,Сапфира Белл. Приятно ми е. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 1:16 am | |
| И том каза: - И на мене ми е приятно, като и се усмихна. После каза: - Кога е следващото пълнолуние и каде е гората, ако си чудиш, защо питам Сафи, ако може да те наричам така и имам мрачно минало, с Люк се позваме от малки и той знае какво съм преживял. Аз съм върколак и при пълнолуние, немога се контролирам. - после погледна Люк и ме каза: - Съжалявам Люк не можах да издържа баса, не мога да го контролирам, вълка в мене не се дава лесно. | |
|
| |
Аналейн Маршъл директор
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 1:22 am | |
| -Уау! Страхотно! Аз съм вампир,така че при пълнолуние можеш да идваш с мен. Ако искаш,де! Аз винаги приемам компания,а и Люк и ти можеш да дойдеш,за да не направим някой гаф,че да суъжеляваме,вярно че аз се владея,но за всеки случей. -Така че,когато ще ходиш на лов кажи. Аз винаги съм готова. | |
|
| |
Лукас Скот директор
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 1:23 am | |
| - Предопредих те но ти неми вярваше.Добре аз ще дойда с теб приятел сими щети помогна пък и имам силите дате одържа. - усмихнах се и ги погледнах. - Радвам се че ви виждам Сафи,Том е от гратчето в което се преместих но после се върнах при теб.Том казвал съм ти за Сафи тя е от града от който дойдох с семейството си.Добре ще дойда. | |
|
| |
Аналейн Маршъл директор
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 1:28 am | |
| Още луната не е изгряла,но няма проблем да стане. Само кажете. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 1:36 am | |
| - Неска пълнолуние ли е? - запита бързо той. - Да ви предупредя и малко да се е показала луната, трансформацията, ще ми започне. Тя трае 10 минути, за които аз трябва да отида на сигурно място, без хора. - А и Люк, винаги съм си и ще бъда твърд като баща ми, за което не ми се говори. Защото още мисля за семейстовото си и продължавам да се обвинявам. | |
|
| |
Лукас Скот директор
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 1:42 am | |
| - Знам,знам помня.Но ще дойда неможеш да ме разобедиш. - подсмихнах се и отидох до шкафчето взех си пръчката и я прибрах в джоба си. | |
|
| |
Аналейн Маршъл директор
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 1:43 am | |
| -Виж,не искам да правя лошо впечатление,но имам дарба,с помощта на която мога да премахна тези спомени. -А и съм вампир,мога да дойда с теб и мога да се защитавам прекрасно,така че не се тревожи за мен. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот Съб Авг 08, 2009 1:53 am | |
| - Трансформацията ми запозва. - каза Том. - По-добре се одръпнете, може най-добре да тръгваме към гората, защото вълка ме завладява (това е снимка на трансформацията) . - каза им той. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кабинета на директор Скот | |
| |
|
| |
| Кабинета на директор Скот | |
|