| Тъмната гора | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Лукас Скот директор
Брой мнения : 202 Reputation : 4 Join date : 06.08.2009 Age : 30
| |
| |
Аналейн Маршъл директор
Брой мнения : 158 Reputation : 0 Join date : 05.08.2009
| Заглавие: Re: Тъмната гора Съб Авг 08, 2009 2:09 am | |
| Аз,Люк и Том се насочихме към гората. Аз тичах много бързо и не знаех,дали ме следват,но се надявах. -Момчета,готови? | |
|
| |
Лукас Скот директор
| Заглавие: Re: Тъмната гора Съб Авг 08, 2009 2:14 am | |
| - Да. - гласат беше тежък но незвучеше зловещо. - Само моето лице не се вижда вашите се виждат моето не. | |
|
| |
Томас Дилъри Преподавател
Брой мнения : 72 Reputation : 0 Join date : 06.08.2009 Age : 28 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Тъмната гора Съб Авг 08, 2009 2:17 am | |
| Докато стигнаха гората, при бягането за тука, Том се беше трансформерал напълно и беше избягал от погледа на приятелите си, сякаш ги дебнеше някаде. Том се беше трансформирал във върколак, който изглеждаше, жаден за кръв . | |
|
| |
Лукас Скот директор
| Заглавие: Re: Тъмната гора Съб Авг 08, 2009 2:23 am | |
| - Том. - извиках аз и се огледах аз бях в въздуха и можех даго видя.Приблих се бързо и го удрасках леко с меча си направи и лека дупчица на през бронята можех да махал части от нея само с мисълта си направих така че капката да падне точно нараната му. - Сега в теб има от моята кръв и аз мога да те контролира.
П.П. - Аз отивам да вечерям | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
Брой мнения : 458 Reputation : 14 Join date : 18.08.2009 Age : 27 Местожителство : У кЪщИ
| Заглавие: Re: Тъмната гора Сря Сеп 02, 2009 3:40 am | |
| Мия бягаше с насълзени очи. Покатери се на едно дърво. Седна и се замисли. Трябваше да има начин... | |
|
| |
Девин Айс Ученик
Брой мнения : 402 Reputation : 0 Join date : 07.08.2009
| Заглавие: Re: Тъмната гора Сря Сеп 02, 2009 3:43 am | |
| Девин я следваше тихичко и се покатери на дървото до нея. -Мия..!Какво правиш тук? | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
Брой мнения : 458 Reputation : 14 Join date : 18.08.2009 Age : 27 Местожителство : У кЪщИ
| Заглавие: Re: Тъмната гора Сря Сеп 02, 2009 3:44 am | |
| -Нищо!-излъга Мия и се усмихна. - Просто много ми се струпа и размишлявам.- жалко, че следите от сълзинемогат да се заличат. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Тъмната гора Сря Сеп 02, 2009 3:45 am | |
| Девин избърза сълзите й с ръка нежно. -Можеш да ми кажеш,не се тревожи..ще се оправим..-прегърна я внимателно..все пак бяха на дърво. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
| Заглавие: Re: Тъмната гора Сря Сеп 02, 2009 3:47 am | |
| - да слезем. Не искам да паднеш както предния път.- каза Мия отскубвайкисе от прегръдката на Девин с неохота. Слезе от дървото и седна под растението. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Тъмната гора Сря Сеп 02, 2009 3:51 am | |
| Девин се усмихна слабо. -Ето..-той наметна якето си върху нея. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
| Заглавие: Re: Тъмната гора Сря Сеп 02, 2009 3:53 am | |
| - Няма нужда!- усмихна се Мия. - Докъде бяхме стигнали?- попита тя и се сгуши в него. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Тъмната гора Сря Сеп 02, 2009 3:54 am | |
| Девин я обгърна нежно с ръцете си и я целуна по бузата меко вместо отговор. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
| Заглавие: Re: Тъмната гора Сря Сеп 02, 2009 3:55 am | |
| - Така е по-добре.- зася се тя се сви на топка. Беше приятно и топло. Постепенно Ми9я се затопли и заспа. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Тъмната гора Сря Сеп 02, 2009 3:25 pm | |
| Сутринта Дев се събуди късно и се изправи.Той видя че Мия не е будна и реши да я остави да спи..Зави я с якето си и реши да се поразходи из гората. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
| Заглавие: Re: Тъмната гора Сря Сеп 02, 2009 3:58 pm | |
| Берг хъркаше акто мечка. По-скоро приличаше на такава. Косатай приличаше на гнездо, самоче вътре птички нямаше! С якето на Айс, Мария изгледаше по-голяма и... Свирепа. Мия се събуди и отвори очи. Девин го нямаше, но неговото яке я обгръщаше. Мия се сгуши в него и вдъхна аромата. На борова гора. Ми се усмихна и запя: RBD- Que Hay Detras
Pensando en ti... puedo ver el matiz, y el reflejo de mi de depresion puedo ver el perfil del fantasma que hay en mi interior y no he dejado de fumar y no puedo dormir y en medio de la soledad sigo pensando en ti y no me atrevo a comenzar por olvidarte al fin porque me asusta descifrar que habra detras de ti que hay detras de una lagrima que hay detras de la fragilidad que hay detras del ultimo adios que hay detras cuando acaba el amor que hay detras... puedo ver desde aqui mis recuerdos persiguiendote puedo ver el perfil de mi sombra sobre la pared y no he dejado de fumar y no puedo dormir y en medio de la soledad sigo pensando en ti y no me atrevo a comenzar por olvidarte al fin porque me asusta decifrar que habra detras de ti que hay detras de una lagrima que hay detras de la fragilidad que hay detras del ultimo adios que hay detras cuando acaba el amor que hay detras que hay detras que hay detras que hay detras (que habra detras de ti) que hay detras de una lagrima que hay detras de la fragilidad que hay detras del ultimo adios que hay detras cuando acaba el amor que hay detras... que hay detras... que hay detras... que hay detras Пееше бавно, с дълбок и тъжен глас. Ако имаше китара, още по хубаво щеше да стане. Тя се изправи. Още веднъж изпя скорошната песен. Мия реши да се върне, за да оправи разчорлената си коса и сенките под очите. Тръгна. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Тъмната гора Сря Сеп 02, 2009 5:12 pm | |
| Девин стоеше качен на един клон и медитираше.Искаше повече от всичко да се трансформира, но пък го беше страх че щеше да боли много, затова не го правеше.Обмисляше всички възможностти и начини по които да го боли по-малко, защото нещата в които той и Мия се забъркаха щяха да искат по-сериозни битки..и Дев рано или късно трябваше да се трансформира в демон. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тъмната гора | |
| |
|
| |
| Тъмната гора | |
|