| Спалните на момичетата | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Аналейн Маршъл директор
Брой мнения : 158 Reputation : 0 Join date : 05.08.2009
| Заглавие: Спалните на момичетата Сря Авг 05, 2009 8:10 pm | |
| Това са спалните на момичетата! | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
Брой мнения : 458 Reputation : 14 Join date : 18.08.2009 Age : 27 Местожителство : У кЪщИ
| Заглавие: Re: Спалните на момичетата Сря Сеп 02, 2009 4:37 pm | |
| Мия влезе и отиде до леглото, близо до прозореца. Отвори куфара си и започна да разопакова. Скоро леглото беше пълно с шишенца, поли, блузки и ластички. Тук там имаше по някоя книга. Мия подреди всичко и отиде в банята. свали дрехите си и се мушна под душа. Изкъпа се. Излезе по халат и седна на леглото си с мокра коса. Извади крам за ръце, крем за лице, гланц за устни,сенки за очи и малко лак за нокти. Когато оправи външния си вид,Мия се зае с косата си. Направи си прическа (най- ниско, вдясно). Реши да излезе и да потренира малко. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
Брой мнения : 402 Reputation : 0 Join date : 07.08.2009
| Заглавие: Re: Спалните на момичетата Нед Ное 01, 2009 8:58 pm | |
| Влязох в момичешката спалня, смутено.. Все пак това бе спалня, където са момичетата.. със гримове, роклички, гланцове, червила, кола-маски и т.н.. а аз мразех такива неща.. Дойдох тук защото имах чувството че Мия се нуждае от мен.. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
Брой мнения : 458 Reputation : 14 Join date : 18.08.2009 Age : 27 Местожителство : У кЪщИ
| Заглавие: Re: Спалните на момичетата Нед Ное 01, 2009 9:02 pm | |
| Хъркането ми се разнасяше надълж и шир. Като селски кокйот след преяждане с крава. Просто бих уплашила и мечка. Чу се затръшване от врата и аз скокнах като сърна при гърмеж. -Свети Петре, не умирааааам, има времее!- разкрещях се аз. Видът ми беше ужасяващ. Разчорлена коса ии сенки под очите. Сега не мечка, ами спартанците цях да уплаша. И тогава, о свети Петре, посред спалнята стърчи Девин. - Ти що дириш тууука?- попитах сънено, с груб глас. Така бях след сън... | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Спалните на момичетата Нед Ное 01, 2009 9:09 pm | |
| Погледнах я тъпо и смутено, като се почесох зад тила.. - Не се ли ъъ.. нуждаеш.. от мен?! - повдигнах вежда учудено.. но външния й вид леко ме ужаси.. | |
|
| |
Мия-Мария Берг Ученик
| Заглавие: Re: Спалните на момичетата Нед Ное 01, 2009 9:17 pm | |
| - АААА, обръщай се на другата страна! Точно сега намери да дойдеш! Изглеждам ужасно!- казах аз и бързо се протегнах за четката ми за коса. Добре беше, че имах завеса около леглото си. Бързо я дръпнах и се преоблякох. Бях се изменила. Косата ми беше се удължила и по върховете вече имаше червеникаво. Очите ми бяха станали черни и бях станала малко по-висока. Сресах още веднъж косата си и си обух червените обувчици. Дръпнах завесата. - За нищо не ми е нужна помощ.- казах бързо. - Ох!- изохках и се хванах за рамото. - Мамка му! Йейен!- прошепнах бързичко ядосано. | |
|
| |
Девин Айс Ученик
| Заглавие: Re: Спалните на момичетата Нед Ное 01, 2009 9:18 pm | |
| Гледах я объркано и мълчах.. нямах думи.. ъъ.. нямаше какво да добавя тук. - Йейен? - примигнах и въздъхнах. - Ам, Мия.. сигурна ли си че си добре..? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Спалните на момичетата | |
| |
|
| |
| Спалните на момичетата | |
|