Име / Презиме / Фамилия: ---
Галин Георгиев ГеоргиевПрякор: ---
Ъъъ..Абе напрао може Галин,гальо..или каквото си измислите Пол: ---
МъжкиГодини: ---
12 От Град: ---
ЕлховоРождена Дата: ---
27.01.1997Зодия: ---
ВодолейSkype: ---
galin_g3Ръст: ---
Ъм..незнам не съм се мерил скоро Цвят На Очите: ---
Тъмно кафяви Цвят На Косата: ---
Еми кафява и тяTип На Косата: ---
Ъъ..обикновена..не е накъдрена затуй че мисля че е обикновена Имате Ли Си Гадже: ---
Не-..е..незнам..Любима Марка Автомобил: ---
Ам..ся ме мързи да мисля..Любима напитка: ---
Ъъъ..също ме мързи ама айде от мен да мине - май че беше спрайт.. Любимия ми Актьор/Актриса: ---
Хмм..имаше една ама..А да!Холи Бери си я бива..ако изобщо се пише така.И разбира сее..Анджелина Джолии..Любим Филм: ---
Ам..Това е труден въпрос..ам..Ами падам си по Кръв и Шоколад но..Имаше един филм за бетствия..как се казваше..Апокалипсис..10.5 по скалата на Рихтер..абе незнам ама беше нещо такова..Кой Филм Последно Гледахте: ---
Ам май беше Хари Потър и нечистокръвния принц.Домашен Любимец: ---
Имах но сега нямам.Мечтая за: ---
Хммм...мързи ме да мечтая ама мисля че мечтая за живот без грижиЛюбим Сайт: ---
Оо множко са..Любима Манджа: ---
Манджа?Ама то има различни манджи?!?!Уаааууу..а аз не знаех,еми..пилешко с ориз на тава.Макар че хич не различавам какво ще ям,стига да е за ядене. Ако Ви Дадът Безплатен Самолетен Билет, къде бихте искали да отидете: ---
Япония!!Yare yare!Любим TV водещ: ---
Хехе..ПРОФЕСОР ВУЧКОВ!!!Любима Песен: ---
Засега Three Days Grace - DrownНай-добрия ми приятел/ка: ---
Моето Катенце..Катеееее!!!Любов мояяя..!!!Ела при батко да пеем сладкооо..Слушаш ли чалга: ---
Е не но..изключение правя понякога когато съм много разлигавенНай-екстремното ти преживяване: ---
Ами запоследно беше когато бях до полицията и там имаше една чешма обаче кой я знае че не е в ред..и аз я развинтих хубавичко и като шурна водата чак до небето и после ме окъпа целия за няма и една минута Какво мразиш най-много: ---
Крещянията и врещянията на лигавите приятелки на братчетка ми.Какво искаш за рожденния ти ден: ---
Обикновено не го празнувамДреме ли ти за глобалното затопляне: ---
Нем,то хич не ми влияеХаресваш ли се: ---
Еми да Първото нещо което правиш като си отвориш очите сутрин: ---
О ами лежа в леглото час и половина за да се РАЗСЪНЯ и после още половин час вися в кухнята за да ХАПНА..да не говорим за обличането.. Любим спомен от детството: ---
Е сяя..не съм имал хубаво детство.Съжаляваш ли за нещо: ---
За много неща от които са и разводаПризнаваш ли за грешките си: ---
Понякога..когато сам осъзная че е грешка,тогава си я признавам.Иначе ако призная на друг че съм сгрешил а аз самия не съм уверен в това,все едно лъжа човека пред мене в очите.3 думи които най-точно те описват: ---
Мързелив,непукист..мъъдъъър Каква беше причината за последната ти безсънна нощ: ---
Хлебарки Има ли нещо което искаш само за себе си: ---
О да..Избери: домашен уют или шумна компания: ---
домашен уют разбира се.Сам да съм в къщи ако може!Плачеш защото: ---
Оу да плача.. Ъъ..не рева.А се усмихваш защото: ---
Или се опитвам да прикрия че ми е АДСКИ безразлично,или защото някой върши много глупави простотии и ми е смешно Белята която си спомняш и днес: ---
Беля?Ааа неее..мн ме мързи да правя белии.. Какво не харесваш в себе си: ---
Че съм голям студеняк..и повечето пъти така си патя доста.Ако поне можех без повечето време да се хиля като ненормален щеше да е супер но винаги имам оная тъпа визиономия на гръмнат заек